GT30 - ett nytt sätt att arbeta

GT30, på Grev Turegatan 30, är ingen vanlig kontorsfastighet. Det känner man så fort man kommer in igenom entrén. Här möts man genast av den välkomnande receptionen som servar alla husets hyresgäster med allt man kan tänka sig. GT30 erbjuder nämligen en servicenivå långt över det vanliga.

I GT30 alldeles invid Stureplan, erbjuds ändamålsenliga kontor, precis som i AFAs andra fastigheter. Skillnaden här är att man inte bara välkomnas som en hyresgäst. Oavsett om lokalen är ett helt kontorsplan eller bara ett skrivbord, ingår medlemskap i en exklusiv kontorsklubb med tillgång till husets alla fördelar. Och det är en hel del.

Förutom den serviceinriktade receptionen, erbjuder GT30 mötesrum i alla tänkbara storlekar, ljudstudios, gym och worklounge. Receptionen tar förstås hand om alla vanliga receptionstjänster, som att välkomna besökare och ta hand om post och bud. Via receptionen tillhandahålls allt ifrån rumsbokning, vaktmästartjänster och mötesservice till eventplanering, kemtvätt och bokning av personlig tränare. Behöver man hjälp med att parkera bilen i husets garage ordnas det också. I entréplanet finns också en restaurang samt ett café med eget bageri. Dessa är öppna för allmänheten, men servar också medlemmarna i GT30 med förstklassig catering. 

RIBA har förtroendet från AFA att projektleda två nu aktuella hyresgästanpassningar i plan 5 till 7. Lokalerna inreds med mycket höga krav på material och funktion där även ett tysta rum ingår. Projekten ska vara färdigställda i april respektive maj månad. Förutom projektledning bidrar RIBA med VVS-projektering av ombyggnaden.