VVS-ingenjör

Ingenjör med god branschkunskap och kvalificerad projekteringserfarenhet inom VVS

Ett ökat kundintresse för RIBAs tjänster samt vår tillväxtplan medför att vi behöver utöka antalet medarbetare inom området projektering med tillhörande tjänster. Vårt mål är att så snart som möjligt rekrytera en ny medarbetare till våra VVS-ingenjörer.

Idag är vi ca 50 medarbetare totalt på RIBA och vi har lång erfarenhet av olika typer av uppdrag i fastigheter inom varierande områden såsom kontor, industri, köpcentra, bostäder mm.

Kvalifikationer
- Ha god branschkunskap med kvalificerad projekteringserfarenhet inom VVS.
- Vara initierande, drivande och avslutsorienterad.

Arbetsuppgifter
- Att både delta i samt leda projekteringsuppdrag inom VVS.
- Att utveckla kundrelationerna från en affärsmässig bas där kundnyttan är i centrum.
- Att kontinuerligt marknadsföra och sälja RIBAs projekteringstjänster och affärsidé med tjänster i övriga verksamheter.

Planera och förbereda projekt, skapa och följa upp ekonomiavstämningar och tidplaner, identifiera avvikelser, genomföra byggmöten och föra mötesprotokoll, ansvara för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljödokument tas fram och uppfylls samt att avsluta projektet, överlämna till kund och följa upp garantitider.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, välorganiserad och förtroendeingivande. För att trivas som projektör på RIBA behöver du vara utåtriktad och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Du har en hög drivkraft och god initiativförmåga. Resultat- och målmedvetenhet är viktiga inslag i rollen som projektör liksom goda ledaregenskaper.

Ansökan
Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Personlig presentation och CV sänds till Michael Lennse, förnamn.efternamn@riba.se. Vi ser med intresse fram emot din ansökan och kontakta gärna Michael för frågor och mer information, tel: 08-599 02 862.

RIBA erbjuder dig en spännande utmaning på ett företag med motiverade och målinriktade medarbetare. Företagets kultur präglas av en god sammanhållning och högt i tak. Vi ser stora utvecklingsmöjligheter både vad gäller tillväxt och kompetensutveckling. Vi har fina lokaler i Münchenbryggeriet på Söder Mälarstrand.

Michael Lennse

  • VD
  • Affärsområdesansvarig
  • Projektstyrning, Energi & Miljö
  • förnamn.efternamn@riba.se
  • 08-599 028 62
Michael Lennse

Tillbaka