RIBA är sedan 1 september en del av Newsec som erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning (Property Asset Management) och rådgivning (Advisory).

I fastigheter där RIBA har uppdrag med teknisk förvaltning tar kundtjänst emot:


Felanmälan, förfrågan och beställning
08-744 15 05
kundtjanst@newsec.se
Journummer för akuta ärenden
08-744 15 05 (icke kontorstid och helger)
Andra ärenden
08-599 02 800

Gå till newsec.se
Du omdirigeras automatiskt till newsec.se om 45 sekunder.

Drifttekniker

Drifttekniker med installationsbakgrund

Nya förvaltningsobjekt och ett ökat kundintresse för RIBAs tjänster samt vår tillväxtplan medför att vi behöver utöka antalet medarbetare inom affärsområdet Förvaltning med tillhörande tjänster. Vårt mål är att så snart som möjligt rekrytera nya medarbetare inom detta tillväxtområde som vi satsar mycket på.

Idag är vi ca 50 medarbetare och har lång erfarenhet av olika typer av uppdrag i fastigheter inom varierande områden såsom kontor, industri, köpcentra, bostäder mm. Vi förvaltar ca 600 000 m² kommersiella fastigheter i Stockholm.

Vi söker dig med kunskaper och erfarenhet inom driftteknik i byggnader samt med någon form av installationsutbildning i botten. Vi vill att du som söker tjänsten har god förståelse för hur byggnadens tekniska system fungerar och samverkar. Du ska tycka om ansvar och drivas av viljan att skapa nytta för kunden. Att arbeta självständigt och resultatinriktat ser du lika naturligt som att samverka med dina kollegor och leverantörer. Energi- och miljöfrågor engagerar dig och du inser dess betydelse för oss alla.

Ansökan
Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Personlig presentation och CV sänds till Micael Andersson,
förnamn.efternamn@riba.se.  


Vi ser med intresse fram emot din ansökan och ber dig kontakta Micael Andersson för mer information och vid frågor. Tel: 08-599 02 830.

RIBA erbjuder dig en spännande utmaning på ett företag med motiverade och målinriktade medarbetare. Företagets kultur präglas av en god sammanhållning och högt i tak. Vi ser stora utvecklingsmöjligheter både vad gäller tillväxt och kompetensutveckling. Vi har fina lokaler i Münchenbryggeriet på Söder Mälarstrand.

Vill du veta mer om vår förvaltning?

Tillbaka