RIBA är sedan 1 september en del av Newsec – the Full Service Property House in Northern Europe – som erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning (Property Asset Management) och rådgivning (Advisory).

I fastigheter där RIBA har uppdrag med teknisk förvaltning tar kundtjänst emot:


Felanmälan, förfrågan och beställning
08-744 15 05
kundtjanst@riba.se
Journummer för akuta ärenden
08-744 15 05 (icke kontorstid och helger)
Andra ärenden
08-599 02 800

Gå till newsec.se
Du omdirigeras automatiskt till newsec.se om 45 sekunder.

Energioptimering

Energioptimering innebär att din fastighets installationer samverkar och fungerar så bra som möjligt så att driftskostnaderna minskar och önskat inomhusklimat uppnås.

Energioptimering

Vi på RIBA utför tillsyn och optimering på system för värme, kyla, ventilation, el och vatten. Vi justerar driftinställningar i syfte att balansera och optimera de olika systemen. Som exempel kan vi nämna att vi säkrar att inga system motverkar varandra och att drifttider stämmer med den verksamhet som bedrivs i fastigheten.

Vi beräknar och tar fram investeringsförslag (LCC-analys) och hjälper dig sedan hela vägen från investeringsbeslutet genom installationen och vid uppföljning. Det är också viktigt att tänka på att justera driftparametrar när lokaler och verksamheter förändras. Genom ett långsiktigt samarbete kan vi hjälpa till med energioptimeringen enligt era förutsättningar och behov.
Boka ett möte med oss så berättar vi mer om energioptimering.