RIBA är sedan 1 september en del av Newsec som erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning (Property Asset Management) och rådgivning (Advisory).

I fastigheter där RIBA har uppdrag med teknisk förvaltning tar kundtjänst emot:


Felanmälan, förfrågan och beställning
08-744 15 05
kundtjanst@newsec.se
Journummer för akuta ärenden
08-744 15 05 (icke kontorstid och helger)
Andra ärenden
08-599 02 800

Gå till newsec.se
Du omdirigeras automatiskt till newsec.se om 45 sekunder.

Münchenbryggeriet

AFA Fastigheter

Från bryggeri, ursprungligen uppfört 1889, har fastigheten Ludvigsberg 3:3 (mer känt som Münchenbryggeriet) utvecklats till en av AFA Fastigheters profilfastigheter på södermalm i Stockholm.

Byggnaderna, med 47 000 m² LOA, har under senare år genomgått en omfattande renovering. Idag inryms restaurang- och konferenslokaler, moderna kontors- och utbildningslokaler för verksamheter inom bl.a. mode, media, kultur och resor.

RIBA utför teknisk förvaltning i fastigheten. I samband med denna har vi även utfört projektering, OVK och flertalet andra stora projekt, bland annat underhållsprojekt som målning, underhåll av fasader, ramper, installationer m.fl. Även uppgraderingar har gjorts, till exempel utbyte av DUC:ar och en mängd ombyggnadsarbeten inom hyresgästlokaler.

RIBA har även handlagt miljöklassningen som AFA låtit genomföra för byggnaderna. Nu är ambitionen att höja nivå för miljöklassningen från brons till silver.

 

Vill du veta mer om vår förvaltning?

Kundportal

Projektering

Vi har tillhandahållit projekteringstjänster och OVK samt utfört ett stort antal projekt.

Projektstyrning

Underhållsprojekt som målning, fasader, ramper, installationer etc. Uppgraderings har utförts som till exempel utbyte av DUC:ar och en mängd ombyggnadsarbeten inom hyresgästlokaler.

Energi & Miljö

Vi har handlagt miljöklassningen som AFA låtit genomföra för byggnaderna. Nu är ambitionen att höja nivån för denna från brons till silver.

Vad kan vi erbjuda dig?

Liknande uppdrag