RIBA är sedan 1 september en del av Newsec som erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning (Property Asset Management) och rådgivning (Advisory).

I fastigheter där RIBA har uppdrag med teknisk förvaltning tar kundtjänst emot:


Felanmälan, förfrågan och beställning
08-744 15 05
kundtjanst@newsec.se
Journummer för akuta ärenden
08-744 15 05 (icke kontorstid och helger)
Andra ärenden
08-599 02 800

Gå till newsec.se
Du omdirigeras automatiskt till newsec.se om 45 sekunder.

SAI och RIBA i samarbete

Swedish Airport Infrastructure (SAI) har etablerat samarbete med RIBA avseende projektledning och projektering

SAI, som grundades 2015 och är samägt av Swedavia och Alecta, upplåter lokaler i nära lägen till flygplatserna Arlanda, Landvetter och Sturup.
Fastighetsbeståndet, som uppgår till cirka 270 000 m2, består av hangarer, logistiska byggnader, verkstäder, kontor och andra fastigheter relaterade till verksamheten på flygplatserna. I fastigheterna pågår ofta aktiviteter dygnet runt och hyresgästernas krav är specifika och utmanande. Bland kunderna finns lufttrafikföretag och hanterare, support- och serviceföretag, flygplatsentreprenörer och operatörer.

Samarbetet som etablerats avser fastighetsrelaterade konsulttjänster i allmänhet där RIBA tillhandahåller tjänster relaterade till hyresgästanpassningar - t. ex behovsanalyser, skissförslag, projektering, budget-/kostnadskalkylering, tidsplanering, entreprenadtjänster, projektledning, byggherreombud etc.